Uniós pénzből épül a kecskeméti logisztikai központ

Egy komplex, több mint 10 ezer négyzetméteres intermodális logisztikai és szolgáltatóközpontot alakít ki az Agropack Trio Kft. a tradicionális kecskeméti iparterület rehabilitációjával. A másfél milliárd forintos beruházást felerészben az ÚSzT keretében elnyert uniós pályázati támogatással finanszírozzák.
NAPI, 2012. június 21. csütörtök, 13:29
Fotó: Napi.hu

A Kecskemét melletti iparterületen főként agroipari termékek, kemikáliák raktározásával, illet­ve bérraktározásával foglalkozó  Agropack Trió Kft. raktározási kapacitása 90-100 százalékban kihasznált, és főként a csúcsidőszakokban gyakran már nem képes kiszolgálni a piaci igényeket. A vállalkozás csomagolási kapacitásának kihasználtsága is magas, emellett pedig a piaci trendek, az új, korszerű technikák és a partnerek igényei is megkövetelik a csomagoló géppark korszerűsítését - mondta el Vancsik József, az Agropack Trio Kft. ügyvezető igazgatója a projektindító sajtótájékoztatón.

A másfél milliárd forintos fejlesztés eredményeként egy mintegy 10 ezer négyzetméteres fedett raktárkapacitású, raklapos, közvetlen vasút-közút átrakó dokkolóval ellátott logisztikai, valamint egy korszerő csomagoló és szol­gáltató központ épül fel,  1400 négyzetméter alapterületű kiskereskedel­mi mozgó áruraktárral és a hozzá kapcsolódó 500 négyzetméteres gyorsraktárral, valamint 1400 négyzetméteres szolgáltató és irodaházzal.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Blama, 2012.06.21 13:55

na ez, az pénzt ide - beleszólás nélkül.

ez a tiszta viszonyunk a mockobita bruxellesiánusokkal!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html