Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A tárgyalásos közbeszerzés eredményét az ajánlatkérő Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A feladat meghatározása így szól: "A Dózsa György úti mélygarázs belső kialakításának, valamint a Fővárosi Városligeti Színház és a Dózsa György úti mélygarázs közös transzformátor állomásának tervezése és generálkivitelezése."

A WHB által már elindított kivitelezés után a projekt egyes elemei módosultak, ezért váltak szükségessé a kiegészítő munkák, amelyeket újra a generálkivitelező nyert el. Ezek körébe tartozik - egyebek mellett - a Városliget Zrt. üzemeltetési igazgatóság részére személyzeti helyiségek, a műszaki személyzet részére iroda, továbbá garázsmesteri iroda és WC blokkok kialakítása.

A nyertessel május 28-án kötött szerződést az ajánlatkérő. (Az eljáráson ajánlatot kértek még a Swietelsky Magyarország Kft.-től is.)

Háromszintes, 9 ezer négyzetméter alapterületű mélygarázs épül a Városliget melletti Dózsa György úton a WHB, mint fővállalkozó, az Épszerk-Pannónia Invest Kft., mint szerkezetépítő szakalvállalkozó kivitelezésében - írta korábban a magyarepitok.hu. A Városliget Zrt. közel 6 milliárd forintos beruházásánál tavaly júniusban kezdődtek el a munkálatok, és várhatóan idén év végére befejeződik a szerkezetépítés.