A tájékoztatás szerint szombaton például nem árt odafigyelni arra, hogy továbbra is hőségriadó van, napközben egyre több gomolyfelhő képződik, melyekből délután elszórtan ismét lehet zivatar, vagy zápor. 35 fok körüli forróság várható.

Vasárnap is hasonló idő lesz, akkor sok napsütésre számíthatunk, csak elvétve lehet nyári csapadék. Az északnyugati szél több helyen megerősödik. Alig lesz változás a hőmérsékletben, marad a 34-35 fok körüli rekkenő hőség. (Vasárnap gond lesz a sztrádamatricákkal.)

Lesznek munkálatok az autópályákon is, az M0-áson például április végéről július végén a jobb pályatesten a 0+500-0+1679 szelvényben az előzősáv zárására kerül sor csomópont bővítése miatt, kiépített fix tereléssel (éjszaka is), 60 km/h sebességkorlátozás mellett.

Az M1-esen pedig folyamatos a munkavégzés: a 156+700-160+550 km szelvényben a jobb pályatesten ellenőrző állomás építése miatt sávelhúzás lesz jobbra és a H2 sáv zárására kerül sor (belső sávszélesség 3,00 m, külső sávszélesség 3,70 m) kiépített fix tereléssel (éjszaka is), 80 km/h sebességkorlátozás mellett.

Folyamatos munkavégzés: lesz a 160+600-158+300 km szelvényben is, ahol a bal pályatesten ellenőrző állomás építése miatt sávelhúzás lesz balra és a leállósáv zárására kerül sor (belső sávszélesség 2,75 m, külső sávszélesség 3,75 m) kiépített fix tereléssel (éjszaka is), 80 km/h sebességkorlátozás mellett.

A rendelkezésre álló információink szerint a többi gyorsforgalmi úton hétvégi munkálatokat nem terveztek

További autósokat érintő információkért kattintson!