Gyengült kedd reggelre a forint a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben – írja az MTI.

Az eurót 389,79 forinton jegyezték reggel hét órakor az előző esti 389,57 forint után, a dollár jegyzése 360,45 forintra ment fel 358,71 forintról, a svájci franké pedig 389,17 forintra emelkedett 388,44 forintról.

Az év eleji kezdésnél a forint jelenleg 2,5 százalékkal áll erősebben az euróval, 3,5 százalékkal erősebben a dollárral és 3,6 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

Hullámzó nap után hétfőn enyhén erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfő kora estére a reggeli szintekkel összevetve a bankközi devizapiacon.

Hétfő késő délutánra erejére talált a magyar fizetőeszköz, és minimális, 0,01 százalékos pluszban áll a forint: 389,85-re zárkózott az euróra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!