A Magyar Turizmus Rt. jövőre belföldi tematikus évet szervez középpontban a borral és a gasztronómiával. A nagy ötlet fő célja a lakosság étterembe járási szokásainak újraélesztése, a magyar konyhához való viszonyának javítása, a régiók bemutatkozása gasztronómiájukon keresztül. Csatlakozik a kulináris attakhoz a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, szervezésükben megvalósuló akció célja is hasonló: közelebb kerülni a vendégekhez, „kijönni a színfalak mögül”. No, a szövetség megkezdte a hídverést az evők és az etetők között, ma délután négykor a Vörösmarty téren, szép fehér konyhai kabátban és sapkában, félórás békés körsétára indul hozzávetőleg harminc séf. A neves éttermek és szállodák mesterséfjei kínálnak is: az érdeklődők sós/édes süteményeket kóstolhatnak.
QP | Quality Placement