Szerdán a napirend előtti felszólalások után leteszi az esküt az új nemzeti fejlesztési miniszter. Németh Lászlóné az IMF-fel folytatott tárgyalásokat tárca nélküli miniszterként vezető Fellegi Tamást váltja a poszton. Miniszterjelölti meghallgatásán azt mondta, hogy fokozni akarja a tempót a tárcánál.

A miniszter eskütétele, valamint az interpellációs időszak után mindössze egy napirendi pontot tárgyal meg az Országgyűlés. A lelkiismereti és vallásszabadság jogáról, valamint az egyházak, a vallásfelekezetek és a vallási közösségek jogállásáról szóló törvényjavaslat első verzióját megsemmisítette az Alkotmánybíróság, de Lázár János fideszes frakcióvezető már a testület döntése előtt bejelentette, hogy a tervezet "jogtechnikai megfontolásból" újra a T. Ház elé kerül.

A képviselők pénteken döntenek Magyarország alaptörvényének átmeneti rendelkezéseiről és a Házszabály módosításáról, valamint a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról. Az lesz a rendkívüli ülésszak utolsó napja. A törvényhozás azt követően várhatóan februárban folytatja a munkát. Vagy mégsem, mert az egyházügyi törvény zárószavazását csak akkor tarthatják meg pénteken, ha a Parlament négyötöde hozzájárul a Házszabálytól való eltéréshez. Az LMP valószínűleg megteszi, de a Jobbik várhatóan csak pénteken dönt erről. Ha nem lesz meg a szükséges támogatás, akkor január negyedikére is össze kell hívni az Országgyűlést.