A Magyar Közlönyben megjelent határozatok közül az első az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) keretében, a megváltozott munkaképességű emberek támogatására szolgáló 13 milliárd 965 millió forintot emelte meg 3 milliárddal.

A projekt célja a megváltozott munkaképességű személyek nyílt munkaerő-piaci integrációjának elősegítése foglalkozási rehabilitációs szolgáltatások nyújtásával. További cél a foglalkoztatásuk ösztönzése, képzettségi szintjük növelése, valamint a megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztatni képes munkaadók szemléletének formálása.

A másik határozat a szintén uniós Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program (IKOP) keretében nyújt a MÁV Zrt.-nek 1 milliárd 950 millió forintot. Ebből kell felépíteni a GSM-R/ETCS rendszerek közötti együttműködést és a szolgáltatások minőségét biztosító monitoring rendszert, valamint a rádiós irányítóközpont és a közlekedő járművek közötti kommunikáció biztonságos lebonyolításához szükséges kulcsmenedzsment-rendszert is.