Az M1-es autópályán, Budapest felé az csornai kijárat közelében a 129-es km-nél egy korábbi baleset miatt még mindig Mosonszentmiklósig torlódnak a járművek.

Az M3-as autópályán Nyíregyháza felé, Gödöllő és Hort között lassulásra, 35-40 perces időveszteségre számítsanak!

Az M5-ös autópályán szintén erős a forgalom, az M0-s csomópont és Ócsa között tömött sorokban lehet autózni Röszke felé. A torlódás miatt 20-25 perccel hosszabb ideig tart az utazás - írja az Útinform.

Élénk a forgalom az M7-es autópályán is a Balaton felé. Érd és Martonvásár között szakaszos torlódásra és 10-15 perccel hosszabb menetidőre, készüljenek. Balatonvilágos közelében a 92-es km-nél a forgalomtereléses szakasz előtt szintén torlódásra, a Lepsény és Siófok közötti szakaszon több mint 1 órás menetidőre kell készülni.

A 7-es főúton Siófokon a 107-es km-nél egy motoros és egy személyautó ütközött össze. Az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat helyi utakon terelik el.

A 33-as főúton, az M3-as autópálya felhajtójánál két személygépkocsi ütközött össze. A sérült járművek a fél útpályát elfoglalják.

A 86-os főúton Nádasd és Körmend között, az 50-es km-nél egy személygépkocsi kisbusszal ütközött, félpályás lezárásra készüljenek!

Határinformáció

A magyar-ukrán határszakasz valamennyi közúti átkelőjénél (Barabásnál, Beregsuránynál, Lónyánál, Tiszabecsnél, Záhonynál) több órás várakozási időre készüljenek.

A Románi felé tartók Csanádpalotánál az M43-as autópálya kilépő oldalán 2 órás várakozásra készüljenek.

A magyar-szerb határszakasz kilépő kilépő oldalán Röszkénél az M5-ös autópályán a személyautók várakozási ideje meghaladja a 2 órát, a teherautósok pedig 3 órás várakozással számoljanak.