Az M7-es autópályán, a főváros irányába, Szabadbattyán térségében a 69-es km-nél megszűnt a sávzárás. 3 km-es a torlódásra, és 25 perces időveszteségre kell készülni.

Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon a Szabadbattyán csomópont után súlyos buszbaleset történt vasárnap hajnalban, a balesetben nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben. A buszon Horvátországban nyaraló magyar turisták utaztak.

Letenye irányába, Érd és Martonvásár között telítettek a sávok,  Székesfehérvár térségében pedig korábban baleset történt a 61-es km-nél. A sávzárásnak itt is vége, de még 4-5 km-es a torlódás, és közel 1 órás az időveszteség.

Az M3-as autópályán, A főváros irányába, Kerekharaszt térségében a 43-as km-nél baleset történt. Sávzárásra és több km-es torlódásra kell készülni. A 42-es km-nél pedig szalagkorlát javítás miatt lezárták a belső sávot.

Élénk a forgalom az M0-s autóút déli szektorán. Az M1-es autópálya felé a Hárosi Duna-híd terelésénél torlódik a forgalom, 20-25 perces a menetidő-növekedés.