Tíz elismert hazai grafikus készített képeslapot a Balaton északi és déli partjának öt-öt legkedveltebb helyszínéről a Dreher felkérésére. A márka interaktív térképéről ingyenesen letölthető alkotások célja, hogy modern formában, készítőik stílusjegyeit magukon viselve idézzék meg a tóhoz kötődő évszázados képi világot és hangulatokat. A képeslapok témáit közönségszavazással választották ki - írja közleményében a cég.

Az interaktív térképre a déli és az északi part legkülönlegesebb részei kerültek fel, a beküldött fotókból és alkotásokból készülő felület alkalmas eszköz lehet arra, hogy az egyes oldalak legeltökéltebb rajongóinak a figyelmét is felhívja a másik part szépségeire.

A márka és az Arany Rajzszög Társaság közösen kérte fel az elmúlt évek plakátversenyein kiemelkedő eredményeket elérő grafikusait, hogy a legvonzóbb célpontoknak választott öt északi és öt déli parti helyszínt rajzolják meg képeslapként. Az alkotások nagy felbontásban ingyenesen letölthetőek a Balaton térképről, ahol a Dreher a rajongók fotóit is várja.

Kép: Dreher, Cserkuti Dávid

Az alkotók listája: Cserkuti Dávid, grafikus, illusztrátor, Alfabéta-díjas képregényalkotó – Balatonszárszó; Herbszt László, tervezőgrafikus, illusztrátor – Balatonlelle; Kara György, tervezőgrafikus – Csopak; Kondor Zóra, tervezőgrafikus – Balatonalmádi; Lovász Zoltán, illusztrátor – Balatonfüred; Lőrincz Attila, tervezőgrafikus – Siófok; Pattantyús Márton, tervezőgrafikus – Révfülöp; Simon Attila, tervezőgrafikus – Balatonboglár; Szalma Edit, tervezőgrafikus, illusztrátor – Zamárdi; Tóth Andrej, tervezőgrafikus – Keszthely.

Az összes képeslap a linkre kattintva tekinthető meg.