Eszerint a filmügyi kormánybiztos, nagyvállalkozó, a TV2, a Rádió 1, a Bors, a Délmagyarország, a Kisalföld tulajdonosa most először tudta megelőzni a listán évek óta első helyen szereplő Vidus Gabriellát, az RTL Magyarország vezérigazgatóját, aki idén a lista második  helyére csúszott vissza - írta a portál.

A lista harmadik helyére került Varga Zoltán, a többek között a Nők Lapját, a Story magazint kiadó Central Médiacsoport és a portálunkat, a 24.hu-t is működtető Central Digitális Média Kft. tulajdonosa.

A negyedik helyen Mészáros Lőrinc, a volt felcsúti polgármester végzett, aki a több mint 200 médiatermék, köztük a Világgazdaság, a Nemzeti Sport és a magyarországi megyei lapok többségének jogaival rendelkező Mediaworks médiavállalat mellett tulajdonosa az Echo TV-nek, valamint egy céges áttételen keresztül tulajdona van az MTVA-csatornák és a TV2 reklámidejét is értékesítő Atmediában, de övé a kecskeméti Gong Rádió, valamint a balatoni Part FM is.

Az ötödik pedig Gulyás János, a Wavemaker ügyvezető igazgatója lett. Ezúttal a hatodik helyre került Dirk Gerkens, aki manapság a TV2 Média Csoportot irányítja, majd Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom nyáron leköszönő vezérigazgatója, Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese, Bayer József, a Blikket kiadó Ringier Axel Springer Magyarország ügyvezető igazgatója és Lukács Csaba, az Atmedia ügyvezető igazgatója került még be a top 10-be.

Fotó forrása: Pixabay.com.