Chicken Big Mac néven került forgalomba a McDonalds új limitált ideig futó szendvicse. Mellette pedig a promóciós időszakban még lehet venni extra baconnel feldobott változatot is az ikonikus burgerből - derül ki a Fast Food Central összeállításából.

Eszerint a McDonald's újításai közül az elsőben két panírozott csirkemellszelet, ömlesztett cheddar sajtszelet, jégsaláta, kapros savanyú uborka és a megszokott szósz kerül a szezámmagos zsemlébe.

A másik jóval kevésbé extravagáns szendvicsben pedig a két darab marhahúspogácsa mellé bacon, ömlesztett cheddar sajtszelet kerül a bucikba, de hagymával is próbálják feldobni a burgert.

A csirke behozása egyáltalán nem meglepő: az elmúlt időszakban az Egyesült Államokban is egyre jobban mentek a Meki csirkés szendvicsei. Fokozatosan próbálták végig a piacokat velük. Egyelőre nincs kimondva, meddig tart a promóciós időszak.

Külföldi képeken már lehetett találkozni KFC csirke fűszerezésű chipsszekkel, itthon azonban ezek igencsak különlegesnek, csak speciális boltokból beszerezhető termékeknek számítottak. Viszont a szakblog szerint a magyarországi éttermekben mostantól kapható a Lays speciális chipsze már 140 grammos és nagyobb kiszerelésben is.