A tram-train járatok Hódmezővásárhely vasútállomás és Rókus vasútállomás között közlekednek járműmeghibásodás miatt és a menetrend betartása érdekében. Rókus vasútállomás és Szeged vasútállomások között a Szegedi Közlekedési Társaság saját járművel pótolja a tram-train járatokat. Rókus vasútállomáson egy villamos várja a továbbutazókat - írta a tram-traint üzemeltető MÁV közlekedési információs szolgálata, a Mávinform a honlapján.

A tram-train járatok utasforgalmi próbaüzemben közlekednek, a hibát kijavítják a meghibásodott járműnél - írta a Mávinform.

A Szeged és Hódmezővásárhely között közlekedő tram-traint 2022. április 15-ig ingyenesen használhatják a két város között utazók. A villamosvasút megvalósítása több mint 80 milliárd forint közpénzbe került.

Frissítés: 11 óra előtt nem sokkal ismét teljes útvonalon, Hódmezővásárhely vasútállomás és Szeged vasútállomás között közlekedik a tram-train, az utasoknak már nem kell Rókus vasútállomásnál másik szerelvénybe átszállniuk - közölte a Mávinform a Facebook-oldalán.