"Kérjük vedd figyelembe, hogy áruházainkban az egy időben tartózkodók száma korlátozva van, így előfordulhat, hogy várakoznod kell a bejutásra mikor odaérsz. Az aktuális kormányzati intézkedésekkel összhangban 19:00 órakor áruházainkat bezárjuk. Annak érdekében, hogy a már bent lévő vásárlókat időben ki tudjuk szolgálni, a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a bejárati ajtókat 18:15-kor bezárjuk, így kérjük, hogy legkésőbb eddig érkezz meg, és 19:00 órára hagyd el az épületet" - írta szombati közleményében az Ikea.

A cég arra is figyelmeztet, hogy áruházaik 2021. március 08. és március 22. között zárva tartanak. A járványügyi szigorítások tervezett kéthetes ideje alatt a házhoz szállítási szolgáltatásaik, az online tervezés és tanácsadás szabad kapacitásaiktól függően érhető el. Amennyiben egyik nap nem sikerül rendelni, úgy másnapi újrapróbálkozást kérnek.

A bútor szerelési valamint a Kattints és Vedd át szolgáltatásaik nem elérhetők. A már megrendelt Kattints és Vedd át illetve összeszerelési szolgáltatások kapcsán munkatársaik hamarosan keresni fogják az érintetteket - írják a honlapjukon.