A cég árbevétele tavaly megközelítette a 7 milliárd forintot, ez lényegében megegyezik az egy évvel korábbival. A cég EBITDA eredménye (adók, értékcsökkenés, amortizáció, kamatok nélkül számolt eredmény) elérte a 347 millió forintot, ami rekordot jelent a cég életében. A társaság 2020-as adózott eredménye 319 millióra rúgott, szemben az egy évvel korábbi 300 millió alatti összeggel.

Czellecz Zoltán, a Work Force operációs igazgatója a múlt évről azt mondta: "Bővítettük kirendeltség hálózatunkat: Győrben új irodát nyitottunk tavaly novemberben, orosházi képviseletünket pedig egy új irodába költöztettük. Jelenleg országszerte 8 kirendeltséget tartunk fenn, Budapest mellett Tatabányán, Győrben, Veszprémben, Kecskeméten, Orosházán, Miskolcon és Debrecenben is jelen vagyunk." A hálózatfejlesztésen túl a vállalat elindította a többéves digitális fejlesztési programját, ennek köszönhetően a diákmunkások digitálisan írhatják alá a szerződéseiket.  

A Work Force az idén jókora növekedéssel számol: a társaság arra számít, hogy az idén az árbevétel meghaladja a 10 milliárdos szintet, a cég reményei szerint ebben a növekedésben kulcsszerepet kaphat a határon túli munkaerő toborzás, valamint a szellemi pozíciókba történő közvetítés és kölcsönzés is.