Az új szolgáltatásban a megszokott finom ízek, séfek által készített éttermi minőségű ételek kínálata szerepel - írja közleményében a Kifli.hu, amely az éttermi házhozszállítási piacra lép be ezzel, kihívója lesz így a Woltnak és a Netpincérnek is.

A kifli.hu környezettudatos start up-ként környezetkímélő módon, a hazai vendéglátók és termelők támogatását szem előtt tartva indította el szolgáltatását. A vásárlók 2 adagot tudnak rendelni egyszerre, környezetbarát papírdobozban és zacskóban, így kevesebb műanyag kerül felhasználásra, mint egy átlagos készétel rendelése esetén. Az éttermekben a séfek fokozottan figyelnek arra, hogy hozzáadott tartósítószerek és adalékanyagok nélkül készüljenek a fogások, így valódi ízek harmóniájával találkozhatunk - állítja a társaság.

Elsőre kizárólag a Kiflinél lehet rendelni a neves Meatology étteremből, valamint a Zsidai Home 4 vendéglőjéből (a 21 Magyar Étterem, a Baltazár, a trendi Spíler és az elegáns Opera Café kerül be a kínálatba). Az új szolgáltatás elején limitált ideig bevezető áron, majd ezt követően is az étterminél kedvezőbb áron lehet ezekről a helyekről rendelni, akár a napi bevásárlással együtt.

Ráadásul nem is egyszerű házhozszállításról van szó: az étterem elkészíti a kívánt ételt, amelyet egyedülálló sokkoló-hűtéses technológiával frissen csomagolnak, majd a "vendég" otthon már csak az utolsó simításokat végzi el rajtuk.

Az ízekért a séfek felelnek, a Kifli pedig vállalja, hogy az előkészített ételeke akár 4 óra alatt kiviszik.

"Büszke vagyok, hogy elindul a Kifli Bisztró szolgáltatása. Napjainkban különösen időszerű, hogy séfek által készített éttermi minőségű fogások kerülhetnek így a magyar háztartások asztalaira az étterminél kedvezőbb árszinten, néhány órával a rendelést követően - mondta Makkay János, a kifli.hu ügyvezetője a bejelentés kapcsán.