Mivel az elmúlt napokban jelentősen megnőtt azon ingatlantulajdonosok aránya, akik nem kívánják az előzetesen meghirdetett kéményellenőrzést igénybe venni, a FŐKÉTÜSZ Kft. átütemezi a március 16. utánra meghirdetett kéményellenőrzéseket, ezeket későbbi időpontban végzi majd el.

A társaság erről értesíti az ingatlantulajdonosokat.

A vírusveszély miatt a társaság március 17-től határozatlan időre felfüggeszti a személyes ügyfélfogadást is. Az ügyfelek megkereséseiket elektronikus üzenetben (a kemenysepro.hu oldalon található üzenetküldő modul segítségével), postai úton (1443 Budapest, Pf. 155), telefonon (+36 1 999 0664) vagy faxon (+36 1 332 1150) tudják eljuttatni a társasághoz.

Az intézkedés a műszaki vizsgálatokat és az üzemzavar elhárításokat nem érinti. A kéményseprőipari nyilatkozatra vonatkozó megrendelések leadása, illetve az elkészült nyilatkozatok kiadása továbbra is biztosított.

Közölték, ha a műszaki vizsgálatra leadott rendelést a megrendelő vissza kívánja mondani, a www.kemenysepro.hu oldalon jelezze.

A kéményseprők a kéményellenőrzések ideiglenes szüneteltetése alatt 40 gépjárművel vesznek részt a fővárosi szociális ellátásban.