Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A vállalat hamarosan felajánlja a 2022. január 1-től május 31-ig, Pétfürdőn legyártandó műtrágya teljes mennyiségét a magyar gazdáknak és kereskedőknek.

Ez mennyiség várhatóan nem fedezni a termelők összes igényét, ezért a beérkező megrendelések sorrendjében fogják a termelőket kiszolgálni - adta hírül a Nitrogénművek Zrt..

Amennyire lehetősége van rá, a vállalat biztosítja a magyar mezőgazdaság számára a műtrágyát egy egyedi értékesítési akció, egyfajta black friday keretében, amikor mindenki számára lehetőség nyílik az európai műtrágya árszinthez képest alacsonyabb áron vásárolni műtrágyát. (Lapunk információi szerint ennek még nem nyilvános a pontos időpontja, várhatóan néhány nap múlva kiderül.)

Így minden magyar gazda biztosíthatja műtrágya szükségletét a tavaszi szezonra a Nitrogénművek termelési kapacitása erejéig. A társaság a folyékony műtrágyánál csak korlátozott mennyiségben fog tudni ajánlatot tenni logisztikai korlátok miatt.

Még csak a tél küszöbén járunk, így tartani lehet attól, hogy az időjárás hidegebbre fordultával együtt a földgáz tovább drágul. Emiatt a műtrágya ára tovább emelkedhet. Emiatt azt tanácsoljuk kedves partnereinknak: ne vállaljanak kockázatot azzal, hogy kivárnak a vásárlással, hanem biztosítsák be magukat a tavaszi szezonra. Aki most vásárol, elkerülheti a gázár okozta további kockázatot egy vártnál hidegebb tél esetén – hívta fel a figyelmet a Nitrogénművek Zrt. vezetősége.