A Közbeszerzési Értesítőben megjelent eredmény szerint mind a három részt ugyan az a KFF-2016 Konzorcium nyerte. A konzorcium vezető tagja a  SBGK Ügyvédi Iroda, míg tagjai a Nagy és Kiss Ügyvédi Iroda, illetve az  "Ész-Ker" Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. A Miniszterelnökség mindhárom részre azonos napon, május 11-én kötötte meg a szerződést. Az első rész ellenértéke 1 milliárd 920 millió, a második és a harmadik részé - egyenként - 1 milliárd 440 millió forint.

A nyertesnek - egyebek mellett - évi 600 minőség-ellenőrzési jelentést és tanúsítványt kell elkészítenie, évente legalább 300 szabálytalansági eljárásban tanácsadás és jogorvoslati képviselet a feladata, de évi 250 közbeszerzési-jogi véleményt is kell készítenie. Feladata még kézikönyvek, útmutatók, közlemények, tanulmányok és képzési anyagok készítése, továbbá képzések tartása is.

A szerződések alvállalkozó bevonásával megvalósított részei a következők: közbeszerzési-jogi szakértői tanácsadás; ellenőrzés; jelentés és tanúsítvány, közbeszerzési-jogi vélemény elkészítése; jogorvoslati képviselet; közbeszerzési audit végzése; közbeszerzési szakmai tanulmány megírása, koordinációs, minőségbiztosítási tevékenység; szerződésmódosításokhoz közbeszerzési-jogi tanácsadás.

Ajánlatot tett még a Provital Fejlesztési Tanácsadó Zrt.

A nyertes konzorcium tagjaként szereplő  "Ész-Ker" Kft. - a Céginfo.hu adatai szerint - 2003-ban alakult, a jegyzett tőkéje 3 millió forint. A tulajdonosa két ürömi lakóhelyű magyar magánszemély.