32 milliárd fölött a BITEP cégek forgalma

Már csaknem kétszáz kis- és középvállalkozásnak ad telephelyet a Budapest közvetlen közelében kiépült 55 hektáros Budaörsi Ipari és Technológiai Park. Az itt működő cégek éves forgalma meghaladja a 32 milliárd forintot.
Madarász János, 2005. május 30. hétfő, 10:25
Fotó:

Ma Magyarországon 165 ipari parkot tartanak nyilván, és ebből három kapta meg az integrátor címet, köztük a Bitep. Az integrátor ipari parkoknak egyik legjellemzőbbje, hogy gazdasági vonzáskörzetében az integrátori tevékenységének eredményeként termelési láncok, együttműködési hálózatok jönnek létre és ennek köszönhetően az ipari parkban és a park térségében működő vállalkozásoknak kiemelkedő színvonalú és rendszeres szolgáltatásokat tudnak nyújtani. A Bitep esetében ezeket a szolgáltatásokat a park fejlesztője, a Budaörsi ISC Kft. nyújtja.

A ISC egyébként nem csak területet és az infrastruktúrát adja a betelepülő vállalkozásoknak, hanem a vagyonbiztosítástól kezdve a gépkocsi flottakezelésig a legszélesebb körű szolgáltatásokat biztosítsa partnerein keresztül a kkv-knek.

HOZZÁSZÓLÁSOK