A "Jó Állam" reklámozásba kezd a KIM

Médiakampány indul a "Jó Állam" bemutatása érdekében.
MTI, 2013. március 8. péntek, 11:08
Fotó: Napi.hu

A kormányzati portálon nyilvánosságra hozott információk alapján a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) a Bell and Partners Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-vel kötött szerződést február 15-én médiatervezési és -vásárlási, reklámügynökségi, BTL ügynökségi és online kommunikációs szolgáltatási feladatok elvégzésére a "Jó állam" imázskommunikációjára vonatkozóan. A céget nyílt közbeszerzési eljárás során választotta ki a minisztérium.

A Bell and Partners által elkészítendő kampányok fő célja, hogy bemutassa, értelmezze és megértesse a Jó Állam fogalmát és szerkezetét, "amely az elmúlt két év átalakításainak következtében kézzelfogható valósággá vált" - közölte a tárca.

A szerződésben vállalt feladatokat - köztük média- és márkakommunikációs stratégia kidolgozását, médiakampányok tervezését, médiavásárlást, kampányok utóértékelését és kutatások elkészítését, kreatív tervezést, kivitelezést és gyártást, BTL tevékenységet, valamint reklámügynökségi és online kommunikációs feladatokat - 2013. május 31-ig kell elvégeznie a cégnek összesen 35 millió forint plusz áfa keretösszeg erejéig.

A KIM a szerződés kapcsán a kormany.hu-n azt írta, a kormány az utóbbi két évben számos strukturális reformot hajtott végre, amelyek a Jó Állam megvalósulásához járulnak hozzá. Az intézményrendszer átalakításával a kormány célja az államigazgatás működését alapjaiban megváltoztató minőségi váltás és ezzel az az adófizető polgárok államról alkotott képének javítása. A strukturális változtatások mellett kiemelten fontos a polgárok javát szolgáló, értékelkötelezett közigazgatás létrehozása, és a hatékony, polgárbarát ügyintézés, amely a demokratikus intézményrendszer iránti bizalom erősítésének egyik sarokköve - fogalmaztak.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Proszto, 2013.03.08 12:21

Hogy is szokták mondani?"A jó munkának nem kell reklám."vagy"Az öndicséret mindig büdös."Milliárdokat költenek önfényezésre,amit lehetne gyermekétkeztetésre,vagy gyermekkórházak fejlesztésére is költeni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

nyuggerbarat, 2013.03.08 11:42

Adózzatok, birkák ezért is!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html