A nyugdíj hozza a pénzt a biztosítóknak

Szinte minden hazai biztosító elindította az adókedvezményes nyugdíjbiztosítását és az első hónapok tapasztalatai szerint van is igény a termékekre - olvasható a Világgazdaság csütörtöki összeállításában.
MTI-Eco, 2014. március 13. csütörtök, 08:13
Fotó: Napi.hu

Az ING Motiva Nyugdíjbiztosításából már 1200-at eladtak, és 1500 ajánlat van kint az ügyfeleknél, az Aegonnál két hónap után több száznál tart a megkötött szerződések száma, és arra számítanak, hogy a következő években több tízezerre nőhet az ügyfélszám. Más biztosító konkrétabb értékesítési adatot nem közölt, azt viszont többen is jelezték, hogy magas hányadot tesz ki az új szerződéseken belül a nyugdíjbiztosítások aránya.

Az Uniqánál minden második eladott életbiztosítás nyugdíjbiztosítás, a K&H-nál az egyszeri díjas szerződések harmada, a Postánál az összes folyamatos díjú termék 45 százaléka ide tartozik.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

doki1234, 2014.03.13 08:57

és mennyit kapok vissza a befizetett pénzemből a biztosítótól, ha két év után nem tudom fizetni??? Konkrétan 0 (nulla) Ft-ot....

és ki garantálja, hogy 5 év múlva lesz munkám, egészségem, stb...

az önkéntes pénztár költségszerkezete jobb és ha megszorulsz, nem buksz el mindent
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html