Véget érnek a felújítások az M1-en Tatabánya mellett

Véget ér a március óta tartó zajló burkolatfelújítás az M1-es autópálya Tatabánya Óváros és Újváros lehajtók közötti szakaszán - adta hírül a Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Szász Péter, 2019. június 11. kedd, 14:35
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A következő napokban a munkálatokhoz kapcsolódó terelés visszabontását végzik: szerdán a pálya Hegyeshalom felé vezető oldalán csütörtökön pedig a Budapest felé vezető oldalon dolgoznak.

Az 54-es és 61-es kilométerszelvények közötti szakaszon a terelés visszabontásának ideje alatt szerdán a Hegyeshalom felé vezető oldalon 9 és 13 óra között egy sávon haladhat majd a forgalom sebességkorlátozás és mozgó forgalomterelés mellett. Délután 13 óra után korlátozás nélkül, ismét két sávon haladhatnak a közlekedők a pálya ezen szakaszán.

Csütörtökön a Budapest felé vezető oldalon 9 és 16 óra között sebességkorlátozás mellett szintén egy sávra terelik majd a forgalmat a szakemberek. A bontás során eltávolítják többek között az ideiglenes sárga burkolati jeleket is, így 16 óra után ezen az oldalon is zavartalanul, két sávon haladhat a forgalom.

HOZZÁSZÓLÁSOK