Autósok, figyelem: szerda hajnalban kis leállás lesz

Karbantartás miatt rövid kiesések, lassulások lehetnek az úthasználati jogosultságok értékesítésében február 22-én, szerda hajnalban 1 és 3 óra között - adta hírül a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt.
Domokos László, 2017. február 21. kedd, 18:06
Fotó: Napi.hu

Ebben az időszakban előfordulhat, hogy átmenetileg, rövid ideig nem lehet majd e-matricát és HU-GO viszonylati jegyet váltani, egyenleget feltölteni interneten keresztül, sem személyesen az ügyfélszolgálati irodákban, a viszonteladó partnereknél, ugyanígy a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren (NMFR) keresztül sms-ben, weben és applikációval sem.

NÚSZ azt kéri, hogy az úthasználati jogosultságot elővételben, már a karbantartást megelőzően vásárolják meg az ematrica.nemzetiutdij.hu vagy a www.hu-go.hu weboldalon, ügyfélszolgálati irodákban vagy a viszonteladó partnereknél.

A díjköteles útszakaszra felhajtáskor már rendelkezni kell érvényes jogosultsággal. A karbantartás a fedélzeti eszközt (OBU) használó ügyfeleket nem érinti, de nekik is gondoskodniuk kell arról, hogy a megjelölt időszakra rendelkezzenek megfelelő egyenleggel - írta a cég.

HOZZÁSZÓLÁSOK