Autósok, figyelem: az M0-on és az M1-en is lassabb a haladás, 3 órás a sor Röszkénél

Ötös ütközés volt az M1-esen, az M0-ás déli szektorában pedig a nagy forgalom miatt vált hosszabbá a menetidő az utinform.hu szerint.
Szepesi Anita, 2019. augusztus 3. szombat, 09:43
Fotó: Shutterstock

Az M1-es autópályán, Budapest felé Bábolna térségében a 94-es km-nél, több autó ütközött össze. A forgalom 6-7 km-en torlódik, 20-25 perccel több a menetidő - írja az utinform.hu.

Élénk a forgalom az M0-ás autóút déli szektorában. Az M5-ös autópálya felé Nagytétény térségében lehet lassú haladásra készülni. Az ellenkező irányban, az M1-es autópálya felé Dunaharaszti térségében torlódik a forgalom. Ott 10-15-perccel lehet több a menetidő.

A magyar-horvát határszakaszon, az M7-es autópályán a letenyei határátkelő kilépő oldalán, az erős forgalom miatt pár száz méteres a kocsisor, itt 15-20 perccel hosszabb a várakozási idő.

A magyar-szerb határszakaszon, az M5-ös autópályán a röszkei határátkelő kilépő oldalán közel három órát kell várakozni.

A magyar-román határszakaszon,az M43-as autópályán a nagylaki határátkelő kilépő oldalán a személy forgalomnak egy órát, a teherforgalomnak három órát kell várakozni.

A hétvégén megrendezett Forma 1 Magyar Nagydíj  miatt napközben az M3-as autópályán illetve a Mogyoród környéki mellékutakon lesz erős a jármű és gyalogosforgalom.

HOZZÁSZÓLÁSOK