Autózna vasárnap hajnalban? - Gond lesz a sztrádamatricákkal

Hálózati karbantartás miatt vasárnap hajnali 1 és 3 óra között szünetel az e-matricák értékesítése - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) pénteken az MTI-vel.
Papp Zsolt, 2017. május 12. péntek, 11:19
Fotó: Napi.hu

A közlemény szerint a karbantartás időtartama alatt az ismert csatornák egyikén sem lesz lehetőség e-matricák és HU-GO viszonylati jegyek váltására, utóbbi esetében az egyenlegfeltöltés is szünetel. A karbantartás a fedélzeti eszközt (OBU) használó ügyfeleket nem érinti, de nekik is rendelkezniük kell a megfelelő egyenleggel a megjelölt időszakra.

A HU-GO regisztrációval rendelkezők számára fontos információ, hogy a beavatkozás alatt a bírságriasztási, az érvénytelen fedélzeti eszköz értesítési és az alacsony egyenleg értesítési kényelmi funkciók szintén nem lesznek elérhetők.

A szolgáltató javasolja, hogy az úthasználati jogosultságot elővételben vegyék meg a karbantartás előtt az ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve a www.hu-go.hu weboldalon, a NÚSZ ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladó partnereinél, vagy a Nemzeti Mobilfizetés Rendszeren keresztül SMS-ben, weben vagy applikációval - olvasható a közleményben.

HOZZÁSZÓLÁSOK