Baleset az M7-esen, csak egy sávon lehet araszolni

Nagy a forgalom az M7-es autópályán, Törökbálint és Martonvásár között lassabb a haladás a Balaton felé. A 18-as km-nél történt baleset miatt húsz-huszonöt perces araszolgatásra kell készülni - figyelmeztet az Útinform.
Szepesi Anita, 2020. augusztus 2. vasárnap, 13:23
Fotó: Napi.hu - Képünk illusztráció.

Nagy a forgalom az M7-es autópályán Balaton felé. A 18-as km-nél baleset történt, az egy sávra szűkült autópályán már 3-4 km-es a torlódás, az Útinform honlapja szerint húsz-huszonöt perces araszolgatásra lehet készülni.

A 8-as főúton, Devecser közelében a pápai kereszteződés közelében is baleset történt, jelenleg is rendőrök irányítják a forgalmat.

Legalább félórás menetidő-többlettel kell számítani az M1-es autópályán Ausztria felé, a hegyeshalmi átkelő előtt, Ausztria felé közel 2 km-es a kilépésre várakozó kocsisor.

A Kőröshegyi völgyhídon tegnap kiégett kamion miatt a Letenye felé vezető oldalon, a hídon a 121-es km-nél lezárták a külső sávot. Letenyénél, a horvát határátkelőnél is torlódás alakult ki, közel egy órás a várakozási idő.

Az M0-s autóúton is sávlezárásra lehet készülni az Alacskai pihenő közelében, az M5-ös felé tartó oldalon, az M3-as autópálya irányából érkezőknek.

További részletek itt.

HOZZÁSZÓLÁSOK