Csempészett cigarettával teli csónakot találtak a Tiszán

Csaknem 29 millió forint értékű csempészett cigarettát rejtett az a csónak, amelyre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal járőrhajója bukkant a Tisza szabolcsi szakaszán - közölte a szervezet Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának rendészeti osztályvezetője.
Inforádió, 2013. április 27. szombat, 11:43
Fotó: Napi.hu

Dávid Zoltán elmondta: a hatóság járőrhajója Zsurk térségében végzett ellenőrzést, amikor a rendőrségtől értesítést kaptak arról, hogy egy csónak halad előttük. Követni kezdték, majd egy part menti bokros részen elhagyottan megtalálták a csempészett cigarettával megpakolt, magára hagyott csónakot.

A gumicsónakon 36 ezer doboz ukrán cigaretta volt, amelynek értéke csaknem 29 millió forint - ismertette a főhadnagy. A cigarettát és a csónakot lefoglalták a pénzügyőrök, az ügyben költségvetési csalás alapos gyanúja miatt indult eljárás.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Blama, 2013.04.27 16:02

@sirásó: Sajnos.
A hivatalos és engedélyezett EU forgalom is megnő, illetve ki lesz használva.
Nagmamástól, mint a Gorenya-időkben.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

sirásó, 2013.04.27 15:43

most lesz majd igazán érdemes cigit csempészni!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html