Elkezdték félreállítani a kamionokat az M7-esen

A szlovéniai és horvátországi havazás miatt lezárták a határt a kamionforgalom előtt, és most már az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán is kiterelik a rendőrök az ebbe az irányba tartó járműveket - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
Inforádió, MTI, 2015. február 6. péntek, 16:08
Fotó: Reuters

Fejér megyében eddig az M7-es autópálya Siófok irányába vezető oldalán a 83-as kilométerszelvényben lévő pihenőbe állították félre a rendőrök a kamionokat, de ez megtelt.

A következő órákban a 70-es kilométerszelvényben (Szabadbattyánnál) és az 59-es kilométerszelvényben (Székesfehérvárnál) terelik le a járműszelvényeket a parkolókba.

Az M6/M60-as autópályára terelik a teherforgalmat az 56-os és 6-os útról a télies útviszonyok miatt - közölte honlapján a rendőrség. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 7,5 tonnát meghaladó össztömegű tehergépkocsikat Bátaszék előtt, az 55-ös és az 56-os út kereszteződésénél, valamint Szekszárd mellett, a 6-os és a 65-os út kereszteződésénél terelik az autópályára.

A rendőrség arra is felhívta a figyelmet, hogy a nagyobb járművek a 65-ös úton a havazás miatt nem tudnak felhajtani a Kéty és Zomba közötti emelkedőn, az útszakaszt Tevel és Kisdorog felé lehet elkerülni.

HOZZÁSZÓLÁSOK