Nyilvántartásba vett több pártot az NVB

Nyilvántartásba vette az MSZP-Párbeszéd Magyarországért, a Lehet Más a Politika (LMP)és a Demokratikus Koalíció (DK) listáját a május 26-ai európai parlamenti (EP-) választásra pénteken a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).
Szász Péter, 2019. április 19. péntek, 17:10
Fotó: Napi.hu

Mivel a bejelentések megfeleltek a feltételeknek és a pártok összegyűjtötték a listaállításhoz szükséges 20 ezer érvényes ajánlást, az NVB nyilvántartásba vette - sorrendben - az MSZP-Párbeszéd, az LMP és a DK listáját.

Az MSZP-Párbeszéd 48 nevet tartalmazó listáját Tóth Bertalan, az MSZP elnöke és frakcióvezetője vezeti - írja az MTI.

Az LMP 28 névből álló listájának élén Vágó Gábor korábbi országgyűlési képviselő szerepel.

A DK 36 nevet felsoroló listáját Dobrev Klára, a párt alapító tagja vezeti.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

csaba7272, 2019.04.25 17:24

"...A DK 36 nevet felsoroló listáját Dobrev Klára, a párt alapító tagja vezeti..."

Valószínű, hogy csak a DK szimpatizánsok szavaztak, mert ennyire azért nem hülyék a magyarok! :))

De amiért kommenteltem Dobrev Klára szavait, az a ma megjelent cikk. Igaz, a Napi.hu nem hozta le, valószínű tartva a rengeteg negatív kommenttől:
"...DK: Az Európai Egyesült Államok létrehozása egyedül Orbán Viktort veszélyezteti..." Na meg az a 9,5 millió magyar, aki nem akar brüsszeli rabszolga lenni, Dobrev, és Gyurcsány elvtárson kívül.
Tipikus dékás, kommunista eszement gondolat. Még a leköszönő Juncker is megmondta: Nem lesz itt Európai Egyesült Államok. A mellébeszélő Juncker kijelentésére azért mondjuk nem vennék mérget. Bort iszik, és vizet prédikál!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html