Ez történt Kötcsén

Orbán Viktor szerint a Magyarországra leselkedő legnagyobb veszély a migráció. Erről is beszélt a miniszterelnök a sajtófőnöke szerint a "hagyományosan zárt körben megrendezett kötetlen eszmecserén" Kötcsén.
Domokos Erika, 2018. június 3. vasárnap, 19:14
Fotó: Napi.hu

A soron következő, 2019-es európai parlamenti választás az értékek és a kultúrák küzdelme lesz, és itt nagyon sok mindent lehet veszíteni - erről is beszélt a 17. kötcsei találkozón Orbán Viktor miniszterelnök a sajtófőnöke, Havasi Bertalan szerint, amit az MTI-vel közölt.

A hagyományosan zárt körben megrendezett kötetlen eszmecserén Orbán Viktor kifejtette: a Magyarország előtt álló lehetőségek óriásiak, de komoly veszélyek is leselkednek ránk. Ezek közül a migráció van az első helyen, de "itt sikerrel álljuk a sarat".

A kormányfő szerint az osztrák és az olasz választások megmutatták: ma nyugaton a bevándorláspárti, a multikultúra elsőbbségét hirdető erők vannak az egyik oldalon, a bevándorlást ellenző és a keresztény kultúra elsőbbségét képviselő erők pedig a másikon. Az Európai Unió sokat gyengült, mert Brüsszel nem tudta megállítani a brexitet. A britek távozása az unióból a migráció és az európai kultúrharc miatt következett be - véli Orbán.

A kormányzat kapott egy nagy lehetőséget a magyar emberektől, akik "erőt adtak ahhoz, hogy képviselni tudjuk őket". Mi Európán és az EU-n belül képzeljük el a jövőnket, de számunkra Magyarország az első, a magyar érdek a nemzeti szuverenitás védelme és az egyenrangú nemzetek Európája. Nekünk van hazánk és van országunk, azt nem adjuk senkinek - mondta Orbán a sajtófőnöke szerint, amit az MTI közölt.

A kép forrása: Facebook/Orbán Viktor.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ilsi, 2018.06.04 05:05

FÖLTÁRTÁK A KÉSŐ MODERNKORI ORBÁNDINASZTIA LEGNAGYOBB KIRÁLYSÍRJÁT!
-A régészeknek sikerült leásni i.u.-i harmadik évezred rétegeihez, de a csontok mellett csak ?stadion?-romokat, meg kisvasút-darabokat találtak. Az Acta Archeologus-ban ezt a cikket tették közzé: Szenzációs lelet a Kárpát medencében: egy új, eddig nem ismert emberi rassz került felszínre, a homo futballicus. Nagy, kockás feje volt, kisvasúton utazgatott egyik amfitátrumtól a másikig, főleg szotyolával táplálkozott, de olykor nem riadt vissza fajtársai elfogyasztásától sem.
-Népmese: A miniszter legkisebb fia bement az SZTK-ba, ultrahang-időpontot kérni. -Jőjjön be karácsony előtt, akkor adjuk az időpontokat húsvét utánra. -Dehát addigra földobom a talpam! -Na látja, erről van szó!
-Juncker harmadszor is nyakon vágta Orbánt. -Dehát már kaptam kettőt! -Három a magyaré!
-Engem is, engem is! Pattogott, mikor Trump félre lökte a montenegróit.
-Le kellett állítani a 2-es villamost a Kossuth téren, mert az államtitkárok beavatásakor odáig ért a soruk.
Testbeszéd: Mi az EU-n belül képzeljük el a jövőnket /kacsintás/; de számunkra Magyarország az első /orr föl, zsebreütés/
-Kötcsén együtt voltak. Istenem, mekkora esélyed volt!
-Futóversenyt rendeztek a NER politikusai. Szabály nem volt, volt aki gördeszkát vagy segway-t használt. A bíró ÚJSÁGÍRÓ! ÚJSÁGÍRÓ! kiáltással indította a startolókat.
-Hazaárulás: ?Ott ahol zúg az a négy folyó, ahol szenvedni jó...? Miért, itthon nem?
-2030-ra mindenki, aki megöregszik ? ígérte, - kap két szüzet az ágyába. Egyet jobbról, egyet balról.
-5 illegális bevándorló próbált bejutni vasárnap Mo.-ra. Ebből egy medve és három szarka volt.
-Migránscsapat közeledik! - riadóztatta az őrszem a határvédelmet. -De főnök, ezek csak a kínai munkások, akik a Belgrád-Budapest vasutat építik!
-Megérkezett Mo.-ra a pszichológus, aki öt lépésben képes leszoktatni a munkahelyi lopásról. Sajnos, pár nap múlva lebukott, mert egy halom céges golyóstollat találtak nála.
-Alakulnak 2024-es magyar olimpia sportszámai:
*Hátrafelényilazás-szembeköpködés,
Ősi magyar műfaj, csak mi tudjuk. (De már terjed.)
*Pártosztódás
Szintén magyar unikum. Egységnyi idő alatt egy párt hány pártra képes osztódni?
*Egészbanklopás
A bankrablás überelt formája, híres magyar műfaj. Nagy reménységeink, Princz és Kulcsár már bizonyítottak, a Buda-Cash és a Questor kemény edzésben van.
*Cégeladás
Rekordtartónk Schlecht Csaba (14 cég/24 óra).
*Pénzfilmezés
A filmpénzelés fordítottja. A pénzt filmre veszik, mielőtt végleg eltűnne.
-A FIFA bevallotta: 20 éve már, hogy csak virtuális meccseket közvetít. Az ?élőadás? ideje alatt a játékosok a Bahamákon jeges italokat szopogatnak.
-A következő olimpián már csak robotok vesznek részt: távolugrásban kengurú-robotok, futásban strucc-robotok, magasugrásban pedig műbolhák versenyeznek.
-Kiugrottam, hogy megpofozzam az engem megelőző autóst ? de az autóban nem ült senki.
-Reggel magam helyett beküldtem a robotomat a munkahelyemre, délben a villanykútra irányítottam, este pedig beparancsoltam a feleségemhez.
-Azt álmodtam, hogy a Mátrix-ben vagyok, odaszaladtam egy utcai telefonhoz, hogy kilépjek - de szét volt verve.
-Menjen a pokolba! - mondta az osztrák főnököm Bécsben.
Hát hazajöttem.
-A LEGVIDÁMABB BARAKK 2. évad, 1. rész.
-Mindig a leghosszabb sorba állj, mert az lesz a leggyorsabb.
-Bármit választasz, mindig a másik megoldás tűnik majd jobbnak.
-Ha nem volna internet, hová írnám föl, hogy ne legyen internet?
-Elvettem egy szexbombát, de akkorát robbant, hogy levitte a fejem.
-Volt már fasiszta férjem, meg marxista is ? de egyik sem akarta levinni a szemetet. (Egy asszony).
-Mikor leszel már kész? Kopogott tür
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html