Fazekas Sándor beszólt Lázár Jánosnak

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter kiállt a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) "törvényesen és tisztességesen dolgozó" munkatársai mellett, miután "minősíthetetlen hangvételű, alaptalan támadás" érte a tárca intézményét.
MTI, 2016. február 6. szombat, 10:19

A miniszter azt követően nyilatkozott az MTI-nek, hogy a Miniszterelnökséget vezető Lázár János pénteken, a bürökráciacsökkentés mellett érvelve, a távirati irodának azt mondta, "ma már sokkal inkább úgy tűnhet: nem a minisztériumnak van háttérintézménye, hanem a háttérintézménynek van minisztériuma", és példaként említette az agrártárca egyik hivatalát, ahol szerinte többen dolgoznak, mint a minisztériumban.

Fazekas Sándor kiemelte: az MVH a gazdákért dolgozik, azért, hogy időben, megbízhatóan megkapják a támogatásokat. A hivatal 2015-ben 232 ezer kérelmet bírált el, és rekordnak mondható 800 milliárd forint agrártámogatást fizetett ki a gazdáknak, miközben mindössze 1150-en fellebbeztek a döntések ellen - fejtette ki. A miniszter hozzátette: Földművelésügyi Minisztérium vezetőinek az a céljuk, hogy a hivatal a jövőben még eredményesebben működjön a magyar gazdák érdekében.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ptiszai, 2016.02.06 18:47

Egyik fideszes gazember beszólt a másik fideszes gazembernek.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

mezga1975, 2016.02.06 10:49

Nem a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal munkájával van a gond hanem 800 milliárd forint kifizetését nem közvetlen Orbán irányítja és ezt mint pártkatona Fazekas Sándor is pontosan tudja, így a színjáték felesleges mert az értelmes emberek átlátják ezt aki meg elhiszi vagy elhinné még hogy Orbán meg Lázár megint csak a magyar dogozó embereknek akarnak segíteni ezzel azt ilyen hírek nem érdeklik.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html