Gyárfás Tamás elhagyja az országot: Glasgowban tárgyal

Nincs Gyárfás Tamásra nézve bizonyító erejű, úgynevezett ász-irat a nyomozók kezében Fenyő János meggyilkolása kapcsán - nyilatkozta a Magyar Időknek a Fenyő-gyilkosság miatt előállított vállalkozó védője, Bánáti János ügyvéd. Gyárfás állítólag visszakapta az útlevelét és el is utazik Glasgowba.
Szabó Dániel, 2018. augusztus 1. szerda, 09:12
Fotó: MTI Fotó

Még februárban vették őrizetbe Gyárfás Tamást, a Magyar Úszószövetség korábbi elnökét, vállalkozót. A kényszerintézkedést a Fenyő János médiavállalkozó ellen 1998. február 11-én előre kitervelten elkövetett emberölés ügyében rendelték el. Azóta megállapították, hogy 200 millió forint óvadék ellenében a mozgásában korlátozó tényezőket felfüggesztik ellene. A díjat már múlt csütörtökön befizette.

Úgy vélem és úgy hiszem, hogy nincs igazi ász nyomozati irat a hatóságok kezében, ami kétséget kizáró bizonyítottságot tud megalapozni ügyfelemmel, Gyárfás Tamással szemben - nyilatkozta a Magyar Időknek Bánáti János. Az ügyvéd kijelentette: a teljes nyomozati iratcsomagot még nem kapták meg. Viszont a lap szerint az át nem adott dokumentumok között lehetnek védett tanúktól származó vallomások és eddig nem ismert hangfelvételek is.

A lap úgy tudja, Gyárfás Tamás tegnap visszakapta az útlevelét és a napokban Glasgow-ba utazik, ahol részt vesz az Európai Úszószövetség Bureau ülésén.

A fotó forrása: MTI Fotó/Koszticsák Szilárd.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

krix6, 2018.08.01 13:01

@laci_52:
Majd akkor nyilatkozz ha visszajött.
Sztem nem jön vissza.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

laci_52, 2018.08.01 09:20

A cím fals: azt sugallja, hogy Gyárfás végleg lelép, pedig csak egy néhány napos kongresszusra megy Glasgowba.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html