Hatalmas kedvezményt ad a MÁV

Jelentős bérletidíj-kedvezményben részesülhetnek a Déli pályaudvar üzlethelyiségeinek bérlői a pályaudvar zárva tartása idejére. A kedvezmény biztosításával a MÁV-csoport havi több millió forintos bevételről mond le - adta hírül az államvasút.
Napi.hu, 2015. február 13. péntek, 09:59
Fotó: Napi.hu

A vasúttársaság felvette a kapcsolatot a pályaudvar bérlőivel, és ajánlatot tett a díjmérséklésre, hozzájárulva a vállalkozók kárainak enyhítéséhez.

Az üzlethelyiségek bérlői a MÁV kezdeményezését kedvezően fogadták, az egyedi megállapodások megkötése folyamatban van. A cég a díjmérséklést a fennálló tartozásukat rendező bérlők számára a tartozás kiegyenlítésétől kezdve nyújtja, a vasúti forgalom teljes szünetelésének végéig.

Január 25-én, majd 31-én megcsúszott a támfal földje a Déli és a Kelenföldi pályaudvarok közötti alagútnál, aminek következtében kövek hullottak az egyik vasúti vágányra. A szakemberek ezért január 31-én lezárták a Déli pályaudvart, miközben a MÁV-START Zrt. megszervezte a vonatforgalmat. A helyreállítással kapcsolatos előkészületek folyamatban vannak, hogy mielőbb újraindulhasson a forgalom az alagútban és a pályaudvaron - írta a MÁV.

HOZZÁSZÓLÁSOK