Havazás: Győr környékén is lezárásokra kell számítani

Már hat alsóbbrendű út járhatatlan Győr megyében - áll a katasztrófavédelem megyei szóvivőjének délutáni összegzésében. (Képünk illusztráció.)
NAPI, 2013. február 13. szerda, 16:35
Fotó: Napi.hu

Dobos Viktória hadnagy tájékoztatása szerint továbbra is járhatatlan a Sopronnémeti-Magyarkeresztúr, a Magyarkeresztúr-Mihályi, a Magyarkeresztúr-Vadosfa és a Páli-Edve szakasz, most pedig már az Egyházasfalut Újkérrel, valamint az 1-es főutat Mosonszolnokkal összekötő szakaszon is le kellett állítani a forgalmat a hófúvás miatt. Minden település elérhető legalább egy úton. Hozzátette: hófúvás miatt nehezen járható a 86-os út Páli és Vas megye határa közötti szakasza, amelyen a teherforgalmat le is állították, valamint 85-ös út Veszkény és Fertőszentmiklós közötti néhány szakasza.

A folyamatos havazás és a hófúvások miatt a 82-es főúton a cseszneki szerpentinen és Eplénynél több elakadt kamion okoz torlódást. A további fennakadások elkerülése érdekében Veszprémvarsánynál a kamionforgalmat Gic irányába terelik a rendőrök. Veszprém és Veszprémvarsány között kamiontilalmat vezettek be: a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépkocsikat nem engedik tovább.

HOZZÁSZÓLÁSOK