Hol és hová tart a hazai ingatlanpiac?

Nem könnyű eligazodni a válság által megtépett ingatlanpiacon. Egyszerre hallunk égbeszökő üresedési rátákról és száz százalékban megtelt épületekről, emitt emelkedő, máshol csökkenő, vagy stagnáló bérleti díjakról és egyszerre tapasztalhatjuk meg a bérlők, vevők domináns pozíciói mellett a bérbeadók és eladók teljes rugalmatlanságát is.
NAPI, 2011. április 29. péntek, 08:23
Fotó: Napi.hu

Hol az igazság? - vetődik fel egyre inkább a kérdés, mi a helyzet most és merre tartunk, hogyan alakulhat a következő időszak menetrendje.

Tegyük tisztába együtt, a döntéshozókkal, az ingatlanszakma nagyágyúival mi történik jelenleg a hazai ingatlanpiacon, merre tart, mi a talpon maradás kulcsa, milyen lehetséges fejlesztési menetrend határozza meg a jövő Budapestjének térképét.

Május 11-i ingatlanszakmai konferenciánkon értesüljön első kézből az ingatlanpiacot meghatározó jelenségekről, információkról.

Előadóink:Tarlós Itsván, Budapest főpolgármeste, Akar László, a GKI Gazdaságkutató Zrt. vezérigazgatója, Baross Pál, a BVK Zrt. igazgatótanácsának elnöke, Konthur Adrinne, a CBRE ügyvezető igazgatója, Czifra Balázs, a DTZ ügyvezető igazgatója, Gyáfrás Sándor, az Erste Group Immorent ügyvezető igazgatója, Varga Mihály, a KÉSZ Holding Zrt. elnök vezérigazgatója, Andreas Lindelöf, a Skanska magyaroszági ügyvezető igazgatója, Furulyás Ferenc, a Jonas Lang LaSalle ügyvezetője és Tatár Tibor, a Futureal Development vezérigazgatója.

HOZZÁSZÓLÁSOK