Cigarettázik? Rossz hír érkezett

Nem sokkal az indulás után gyakorlatilag összeomlott az Országos Dohányboltellátó Kft. (ODBE) dohány-nagykereskedő árumegrendelő és kiszállító rendszere, írta az Index a Népszabadság információja nyomán.
Napi.hu, 2015. december 9. szerda, 09:17
Fotó: Napi.hu

A portál szerint december közepéig a központi dohányellátó viszonteladói központjaiban készpénzzel csak korlátozott mennyiséget vásárolhatnak a kiskereskedők, a beérkező kiskereskedők sorszámot húznak, aki viszont későn érkezik, akár áru nélkül is távozhat.

Az a cég honlapján is megjelent, hogy darabszámlimitet állítanak be, illetve a nem menetrendszerű megrendeléseket egyáltalán nem tudják felvenni, és egyéb korlátozásokat is bevezetnek.

A nagykereskedő a lapnak azt mondta, hogy a problémák mindössze néhány trafikost érintettek, a fennakadások pedig nem sokára megszűnnek. Az e heti torlódást szerintük az okozta, hogy a nagy dohánygyártók egy része - elsősorban a Philip Morris - sokáig nem írta alá a szerződést velük, majd amikor ez megtörtént, az áruhiánnyal küzdő trafikosok megrohanták a dohányellátót.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Bulemia, 2015.12.09 09:36

Ez a sorosista nemzetközi mélybúvár karvalytőke összeeskűvése a Nemzet ellen.

De Mi megoldjuk a problémákat,, Hazánk nem Rés, hanem Bástya ( a min is, mindegy - Bástya! )
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html