Elfogytak a kukások, nem viszik el a szelektív hulladékot

Hiába rakják ki a szelektív kukákat a ház elé az utcára, kukáskocsi egy ideje nem üríti azokat - írja az Index.hu az RTL Klub Híradóját idézve.
Szász Péter, 2018. augusztus 24. péntek, 21:31
Fotó: Pixabay

A kukák tele vannak, így sok helyen egyszerűen már nem tudják mibe rakni a szelektív hulladékot.

Volt olyan lakó, aki arra panaszkodott, hogy tőle hetek óta nem vitték el a hulladékot, de a helyzet általános, máshol hónapokban mérhető a késlekedés.

A Fővárosi Közterület-fenntartó szerint 10 kerületben késnek a szállítással, az ok prózai, nincs elég dolgozójuk, több mint 100 betöltetlen pozíciójuk van - idézi a portál a Híradó összeállítását.

Az FKF honlapján olvasható felhívás szerint a szállítás valóban késik, azt ígérik, hogy 25-én szombaton - azaz holnap - ürítik a kukákat.

Ezt már olvasta? A lomtalanítás az autók állapota miatt maradhat el.

A kép forrása: Pixabay.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Czirok_a_gasztroblogger, 2018.08.27 15:51

A meglehetősen dehonesztáló "kukás" helyett javasolnám egyébként a "köztisztasági szakember" kifejezést, például. (De még a "köztisztasági manager"-t se tartanám túlzásnak. Ha ha ha)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Czirok_a_gasztroblogger, 2018.08.24 21:36

Gyertek haza rabszolgák, könyörgünk!

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html