Így száguldozik az utakon a magyar

A rendőrség közölte a legutóbbi, 2015. augusztus 18-19. közötti és augusztus 23-i európai szintű fokozott ellenőrzésének mérlegét. Az európai kampány ezúttal a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművek vezetőinek kiszűrésére irányult.
Inforádió, 2015. augusztus 25. kedd, 17:37
Fotó: Napi.hu

A rendőrség a TISPOL Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján 2015. augusztus 18-án, 19-én és 23-án tartotta meg Magyarországon a TISPOL SPEED elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzését. Az európai kampány ezúttal a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművek vezetőinek kiszűrésére irányult.

A három nap alatt összesen 9431 jogsértést dokumentált a rendőrség, ebből 1101 esetben a jármű megállítását követően annak vezetőjével szemben intézkedtek a járőrök.

A helyszíneken 1018 járművezetővel szemben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, további 83 esetben szabálysértési illetve közigazgatási eljárást indítottak a felelősségre vonás érdekében.

Az ellenőrzés során 21 illegális bevándorlót, valamint 4 körözött személyt is elfogtak a rendőrök, illetve 6 fővel szemben bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt kezdeményeztek eljárást - írja a police.hu.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

acdc, 2015.08.25 18:56

Nagyon bátrak a fiúk.
A 70/80-al haladó járműveket kell basztatni külvárosi iparnegyedekben nem az arab söpredéket.
Érdekes felénk ha traktorosok 30 centi sarat hordanak fel az útra azt nagy ívben leszarják,ugyanúgy mint a gőzmozdony emissziós roncs dízeleket. Pedig utóbbi kettő sokkal veszélyesebb.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Zodiakus, 2015.08.25 17:44

Ti csak traffipaxozzatok bátran!Elvégre most ez a legfontosabb,elvégre ebből van pénz.Az emigránsnál,semmi papír,nem áll meg a rendőri felszólításnak.Most jöjjön divatba ez az országúton is??Mivel kivételes az idegen?????Rendszám le,semmi papír,semmi megállás!!Oszt jó napot!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html