Ingyen pénz hűtőgépre - Itt vannak a nyertesek!

A nemzeti fejlesztési miniszter 2015. január 27-i döntése alapján 15 812 pályázó kaphatta meg a hétvégén az Otthon melege program keretében meghirdetett háztartási nagygépek energiamegtakarítást eredményező cseréje alprogram támogatói okiratát - adta hírül a tárca.
Napi.hu, 2015. február 10. kedd, 10:32
Fotó: Napi.hu

A nyertes pályázók listája - régiós bontásban - a pályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. holnapján érhető el.

A támogatói döntéssel rendelkező pályázók a döntésről szóló értesítő levelet és a támogatói okiratot az ÉMI Nonprofit Kft. pályázói portáljára bejelentkezve, korábban megadott ügyfélkapus e-mail címük használatával tudják letölteni.

A pályázatokat a pályázatkezelő a benyújtás sorrendjében, folyamatosan dolgozza fel. A benyújtott pályázatok befogadásáról vagy kizárásáról minden esetben értesítést kap a pályázó. A befogadott pályázatokat az értékelői javaslatok alapján rangsorolják, ezután azok régiónkénti csoportosításban kerülnek a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz.

A beérkezett pályázatok teljes körű feldolgozása várhatóan 2015. március végéig zárul. Mivel a feldolgozással kapcsolatos kommunikáció elektronikus úton történik, a pályázóknak érdemes folyamatosan ellenőrizniük a pályázatban megadott e-mail fiókot.

A 794,1 millió forintos keretösszegű alprogram célja, hogy a háztartások vissza nem térítendő, állami támogatással, 30-40 ezer forinttal csökkentett vételáron szerezhessenek be új, magas energiahatékonyságú hűtőt vagy fagyasztót.

HOZZÁSZÓLÁSOK