Ingyen pénz új hűtőre - itt a jó hír!

Immár nem csak a nyugdíjasok és a nagycsaládosok, hanem minden magyarországi tartózkodási hellyel rendelkező magánszemély jelentkezhet a programra.
Napi.hu, 2014. október 21. kedd, 16:10

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2014. szeptember 25-én, az Otthon Melege Program keretében hirdette meg a Háztartási nagygépek energiamegtakarítást eredményező cseréje alprogramot. A tárca - közleménye szerint - a pályázattal kapcsolatos visszajelzéseket mérlegelve módosítja a pályázati feltételeket, és minden magyarországi tartózkodási hellyel rendelkező magánszemély számára lehetővé teszi a programban való részvételt. (A pályázatról bővebben itt olvashat.)

Az állami, vissza nem térítendő pályázati támogatással a pályázók csökkentett vételáron szerezhetik be új, magas energiahatékonyságú hűtő- vagy fagyasztó-berendezéseiket. A pályázatokat benyújtani - elektronikus úton - 2014. október 27-én, 0:00 órától lehet.

A pályázatok a 2014. október 27-e és 2014. november 30-a közötti időszakban, régiónként eltérő időpontokban, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig nyújthatók be, kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül. Ehhez a pályázóknak ügyfélkapus regisztrációval kell rendelkezniük a www.magyarorszag.hu oldalon, továbbá a pályázathoz elektronikusan csatolt lakcímkártya-másolattal szükséges igazolniuk állandó lakcímüket vagy tartózkodási helyüket.

A benyújtás régiónként és pályázói körönként eltérő időszakokban lehetséges a Pályázati Útmutatóban részletezetteknek megfelelően. A nyugdíjas és nagycsaládos pályázók előnyt élveznek azzal, hogy számukra a pályázat korábbi időpontban nyílik meg.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

acdc, 2014.10.21 17:49

Bassza meg, hogy én valahogy mindig lecsúszom ezekről a csodás pogromokról.
Biztos azért van mert nem az államtól várom a megváltást,
mint a magyarok döntő többsége.
Be kell tömni most gyorsan a pórnép pofáját mert jan. 01-től lesz ne mulass!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html