Itt a megoldás az átjelentkezési káoszra!

A Nemzeti Választási Iroda elnöke 17 órára módosította az átjelentkezési határidőt az online kérelemkezelés fokozott igénybevétele miatt - adta hírül az MTI. Ugyanis túl sokan akartak átjelentkezni, ami nagyon lelassította az online ügyintézést.
Domokos Erika, 2018. április 6. péntek, 16:26
Fotó: Napi.hu

Délután 5 óráig meghosszabbították az átjelentkezési határidőt. (Választás 2018: Nem bírta a szerver az átjelentkezők rohamát.)

Azok a magyarországi lakcímmel rendelkező választópolgárok, akik a szavazás napján nem a lakóhelyükön, hanem más magyarországi településen kívánnak szavazni, péntek 16 óráig kérhették az átjelentkezést.

Az átjelentkezési kérelmeket levélben, személyesen a jegyzőnél, vagy online a Nemzeti Választási Iroda internetes tájékoztató oldalán, a www.valasztas.hu oldalon lehetett megtenni. Az utolsó napon, főleg a határidő lejártát megelőző néhány órában azonban olyan nagy számban próbáltak meg átjelentkezni, hogy a rendszer lelassult.

Pálffy Ilona, az NVI elnöke az online kérelemkezelés fokozott igénybevétele miatt ezért 17 órára módosította az átjelentkezési határidőt - közölte az NVI az MTI-vel.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Ghanima, 2018.04.06 20:29

Osztják már a "kék cédulákat"! Gondolom, emellett a Fidesz teherautós szállítással is készül már, nehogy lemaradjon dicstelen elődjétől, Rákosi nertárstól.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html