Jó hírt közölt a posta a nyugdíjasokkal

Húsvétig kézbesítették az Erzsébet-utalványok több mint kilencven százalékát a jogosultaknak - közölte a Magyar Posta Zrt. szombaton az MTI-vel.
Dzindzisz Sztefan, 2018. március 31. szombat, 10:35
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A közlemény szerint aki még nem kapta meg az utalványt, az az eredeti ütemtervnek megfelelően legkésőbb április közepéig átveheti. Akiket nem talál otthon a postás, azokat értesítő várja, hogy hol és mikor kapják kézhez a küldeményt - írja az MTI.

Emlékeztettek, a kormány döntése szerint minden, március 1-jén nyugellátásra, illetve a kormányrendeletben felsorolt ellátásra jogosult 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványban részesül, amelyet négy kétezer- és két ezerforintos címletben kap meg. Az utalványok 2019. december 31-éig válthatók be.

A kézbesítetlen küldeményeket a Magyar Posta visszaküldi a Magyar Államkincstárnak - írták.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

laci_52, 2018.03.31 23:40

@Bahnsteig_Eins: Olvasd vissza ezt a hozzászólásodat, ha nyugdíjba mentél!

Ez a fórum nem arra való, hogy a generációs ellentéteket szítsuk!

A nyugdíjas nem nyugger, hanem olyan ember, aki évtizedekig dolgozott, befizetett egy csomó pénzt és ennek ellenértékeként nyugdíjat(általában nem túl sokat!) kap, megérdemelten. Tehát nem mihaszna és nem is ingyenélő. A szavazati joguk márpedig megmarad, ezt az alkotmány és az EU is biztosítja. Nyugodj már bele ebbe! Hőbörögni lehet, de csak azt éred el, hogy mindenki röhög rajtad!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Bahnsteig_Eins, 2018.03.31 21:53

El a szavazati jogot a mihaszna ingyenélő nyuggerektől!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html