Jótékonysági programban vesz részt a Weltauto

Június 25-én a Mosoly Alapítvány felkérésére támogatóként a Weltauto is csatlakozik a Mosoly Váltó-hoz. A krónikusan vagy súlyosan beteg, fogyatékkal vagy nehéz körülmények között élő gyermekek lelki támogatásával foglalkozó alapítvány negyedszer csatlakozik Közép-Európa legszebbnek mondott futóversenyéhez, az Ultrabalatonhoz.
NAPI, 2011. június 23. csütörtök, 12:30
Fotó:

A hét végén, június 24-26 között a Mosoly Gyerekek és a Támogatók, a Mosoly Váltóban együtt futva - a hivatalos versenyen kívül - teljesítik a Balaton körüli egyes szakaszokat. A váltóban részt vevő 40 gyermek így fantasztikus teljesítménnyel mutatja meg lelki erejét és felkészültségét a mindenkit összekötő sporton keresztül.

A Weltauto 15-20 fős csapatával vesz rész a Mosoly Váltóban, munkatársai a 33. szakaszon Balatonszéplak és Siófok között 4.7 kilométert futnak együtt a gyerekekkel. A Porsche Hungaria használtautó-divíziója a közös sportolás mellett két Volkswagen Transporter Kombi mikrobusszal is támogatja az Alapítványt. Ezek a kisbuszok szállítják az ultramaraton szakaszait teljesítő gyerekeket az egyes Balaton körüli szakaszokra és a versenyre, és természetesen a Weltauto ajándékokkal is tiszteleg majd a váltóban részt vevő gyermekek teljesítménye előtt.

"Fontos számunkra, hogy olyan ügyek mellett álljunk ki, amik jótékony hatásúak lehetnek. Éppen ezért egyértelmű volt számunkra, hogy ebben az esztendőben is támogatjuk a Mosoly Alapítvány meggyógyult gyermekeinek a futását. Jó látni, hogy nehéz helyzetben is van kilátása a kicsiknek, ami remek példa lehet sokak számára." - fejtette ki Horváth Zoltán, a Weltauto márkaigazgatója.

HOZZÁSZÓLÁSOK