Káosz a postánál, hivatalos levelek tűnnek el

Felszívódott levelekről, többhetes késéssel kézbesített disznótorosról, félanalfabéta közvetített munkásokról és egyéb rémtörténetekről szólnak a postások sztorijai, aminek az ad apropót, hogy egyre több a panasz a hivatalos levelek kézbesítésével kapcsolatban.
Komócsin Sándor, 2017. április 3. hétfő, 09:59
Fotó: Napi.hu

Egyre többször fordul elő, hogy a címzett nem kap meg hivatalos levelet, csekket ezért büntetést kell fizetnie - írja a Népszava a szerkesztőségbe érkezett panaszok alapján. Az egyik érintett elmondta, hogy amikor utána járt az ügyének, kiderült, hogy sokan járnak hozzá hasonló cipőben.

A postásoktól is sok rémtörténet érkezik az újságírókhoz a felszívódott levelekről, a hetek után kézbesített, ehetetlenné vált disznótorosról, az alacsony bérekről, a munkatársak egyre gyorsuló cseréjéről, illetve félanalfabéta közvetített munkásokról.

A cég Országos Logisztikai Központjába karácsony előtt a központi irodákból is kivezényeltek embereket, akkora volt a fennakadás. A postásoktól érkező levelek szerint a helyzet azóta sem javult. A posta azt tanácsolja az állami hivataloknak és a cégeknek, hogy ajánlott levélként adják fel hivatalos küldeményeiket.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

acdc, 2017.04.03 19:01

Nincs ebben semmi meglepő, jól működő állami cég.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

ezvan, 2017.04.03 16:51

Én EMS-t adtam fel és 3 hét múlva kapták meg...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html