Ki nem találná, mi lett Kovács Zoltán új posztja!

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár december 1-jétől kormánybiztosként is tevékenykedik a 2021-es vadászati világkiállítás, az Egy a természettel expó előkészítésében és szervezésében.
Dzindzisz Sztefan, 2018. december 1. szombat, 16:49
Fotó: Napi.hu

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára ezt szombaton a Facebook-oldalán közölte, hozzátéve, hogy "a feladat nagy és megtisztelő, igazi csapatmunka lesz".

Az írás emlékeztetett, hogy Magyarország rendezte az 1971-es vadászati világkiállítást. Az ország tapasztalatai és adottságai erősödtek, de a 21. század elején arra van szükség, hogy meggyőző erővel és szakmai hozzáértéssel mutassuk be, az ember a természet elválaszthatatlan, szerves része: "egy a természettel".

"Terveink szerint 2021 hagyományaink és a természet ünnepe lesz - nem csak a vadászoknak" - írta Kovács Zoltán.

A korábban miniszteri biztosként dolgozó Károlyi József pozíciója megszűnik, de munkáját a világkiállítás előkészítésén eddig dolgozó más tisztségviselőkkel együtt a kormánybiztos munkaszervezetében fogja folytatni új minőségben.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Panzerkraftwagen_Drei, 2018.12.01 19:23

@Ha-ha-ha: valószínűleg már rég le akarta borotválni a fejét, csak kormányszóvivőként mégsem tehette meg... Egyébként tud valaki arról hogy miért rúgták ki? Nekem szimpatikus volt, gyors észjárású, sokszor segítette ki a buta, de annál nagyobb pofájú Lázárt a sajtótájékoztatókon.

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Ha-ha-ha, 2018.12.01 19:09

mi ez mostanában ez a törökös dizájn ? kopasz fej szakáll Ha ha ha Hadschi Halef Omar LOL
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html