Kiderült, hová kerül átmenetileg a sportkórház

A kormány határozata értelmében a főváros XI. kerületében, a Karolina út 27. szám alatti ingatlanban, a Semmelweis Egyetem volt Ortopédiai Klinikáján helyezik el átmenetileg az Országos Sportegészségügyi Intézetet.
MTI, 2016. október 27. csütörtök, 22:38
Fotó: Napi.hu

A Magyar Közlöny csütörtöki számában megjelent kormányhatározat szerint az Országos Sportegészségügyi Intézet elhelyezésével összefüggő feladatok összehangolásáért felelős miniszteri biztosnak az elhelyezésről 2017. június 30-ig kell gondoskodnia. Meg kell vizsgálnia az átmeneti elhelyezés forrásigényét, és előterjesztést kell készítenie a sportkórház végleges elhelyezéséről a kormánynak úgy, hogy az ezzel kapcsolatos forrásigényt olyan módon tervezze meg, hogy a (Karolina úti) létesítmény az Országos Sportegészségügyi Intézetnek akár a végleges elhelyezésére is alkalmas lehessen.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere idén július elsejei hatállyal nevezte ki Berkes István ortopéd sportorvost, egyetemi tanárt, a Sportkórház volt főigazgatóját az Országos Sportegészségügyi Intézet elhelyezésével összefüggő feladatok összehangolásáért felelős miniszteri biztossá.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

nitro, 2016.10.28 09:33

@anyuli60: Akkor legalább már nem vagyok egyedül. :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

anyuli60, 2016.10.28 07:07

Hmmm............... elég fura, hogy egy olyan ember dönt a kórház további sorsáról, aki valamikor igazgatói állásban volt ott, majd a dolgozók feljelentése után kirúgták. Arról persze semmi hír, hogy mi lesz a Sportkórház helyén, vagy mi lesz a több milliós "új" épülettel. Ebben az országban aki jól helyezkedik mindent megtehet, ők törvényen felül állnak, én hányok ettől.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html