A BUX egész nap negyed-fél százalékkal előző napi értéke alatt ingadozott, végül 0,32 százalékos eséssel búcsúzott, a blue chipek vegyesen szerepeltek.

Az OTP hárommilliárdos forgalom mellett a nap elején érte el mélypontját, onnét lassan, óvatosan araszolgatott felfelé a nap végéig, és 5250 forinton, 0,7 százalékos mínuszban fejezte be a napot.

A második legnagyobb forgalmú papír a Mol volt, kétmilliárd forinttal, de ez hozta össze a blue chipek között a legnagyobb mínuszt, 1,3 százalékkal 19 300-ra esett.

A nap nagy részében ennél szerényebb volt a vesztesége, az utolsó mintegy egy órában azonban nagyon leöntötték, ekkor megfordult 19 195 forinton is.

A Magyar Tekekom nyolc forinttal 521 forintra emelkedett, a Richter pedig fél százalékos drágulással 42 820 forintig jutott.

Az Egis ezúttal százalékban majdnem ugyanazt hozta, mint nagyobbik társa, 20 335 forinton volt rá utoljára kötés.

Az FHB elég tisztességes mínuszt hozott össze, 2,4 százalékkal 965 forintra csúszott le, négy százaléknál is nagyobb mértékben gyengült a Zwack, több tízmilliós forgalom mellett.

A közepes cégek közül a CIG Pannónia folytatta felpattanását, már a nap elején 670 forint környékére ugrott, végül hat százalékos pluszban 672 forinton zárt.

A Danubius is több mint öt százalékkal ment fel, 4210 forinton szerepelt utoljára.

Jelentős, három százalék feletti emelkedést hozott össze számos csekély vagy egészen minimális forgalmú részvény (Freesoft, Kulcssoft, Pannunion, Pannonflax, BIF, Csepel).