A Magyar Közlönyben megjelent határozat a Gazdaságvédelmi Alapból 28,8 milliárd forintot csoportosított át. Ebből legnagyobb összeggel - 7,5 milliárddal - a Nemzeti Hauszmann Terv részesült. Nagyobb összeg jutott még a kerékpáros létesítmények fejlesztésére (4,3 milliárd), az Innovációs és Technológiai Minisztérium igazgatására (3,6 milliárd), továbbá a Várkapitányság 2,5 milliárd forinthoz, míg az egyetemek 1,8 milliárdhoz jutottak.

A Központi Maradványelszámolási Alap 2,5 milliárd forintjából a művészeti intézmények 800 millióval részesedtek. A miniszterelnökség igazgatására 470 milliót, az egyházi közösségi célú programok támogatására 400 milliót, míg a nemzetiségi támogatásra 424 millió forintot hagyott jóvá a kormány.

További két határozattal is osztott pénzt a kormány. Az elsőben a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra, az idei évre 60 milliót, míg a következő évekre - a központi költségvetésbe beépülő jelleggel - 675 millió forintot hagyott jóvá.

A másik határozatban az erdélyi intézmények beruházásainak finanszírozására 782 milliót rendelt a kormány, a Bethlen Gábor Alap közbeiktatásával. A részletek nem ismertek.