Dugóra készülhet az M0-ás, az M5-ös és az M7-es autópályán is

Több baleset illetve terelés lassítja a forgalmat az autópályákon, az M0-ás autóúton az Annahegyi pihenőtől, az M5-ös autópályán Újhartyán térségében és a 42-es kilométernél, az M7-es autópályán Székesfehérvárnál karambolozott több autó az Útinform honlapja szerint.
Szepesi Anita, 2019. szeptember 20. péntek, 18:50
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Torlódásra kell készülni az M0-ás autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. Az Annahegyi pihenőhelytől araszolnak a járművek. Közel egy órás menetidő-növekedéssel kell számolnia az arra közlekedőknek. Az ellenkező, M1-es felé vezető oldalon nincs fennakadás.

Az M5-ös autópályán, Röszke felé a 39-es km-nél, Újhartyán térségében több jármű karambolozott. Csak a leállósávon araszolnak a járművek, a torlódás meghaladja az 5 km-t. Aki teheti, már Ócsánál kerülhet az 5-ös főút felé. Kicsit távolabb, a 42-es km-nél szintén baleset lassítja a haladást. A forgalom csak a belső sávon halad.

A M7-es autópályán, Budapest felé a 63-as km-nél, közvetlenül a Székesfehérvár-Centrum csomópontnál két kisteherautó ütközött össze. A belső sávot lezárták - tájékoztat az Útinform.

Sokan haladnak a Balaton felé, Törökbálint térségében telítettek a sávok, Velencénél is lassabban lehet haladni, valamint Balatonvilágos térségében is akadozik a forgalom.

HOZZÁSZÓLÁSOK